Innholdsproduksjon

Digital innholdsproduksjon handler om å velge riktige virkemidler for å formidle et budskap eller skape en konvertering.

Når vi skal formidle noe på vegne av våre oppdragsgivere, har vi en ganske stor verktøykasse tilgjengelig. Vi bruker tekst, design, farger, foto, fonter, video … ja du skjønner tegningen.

På nerdsk kalles dette multimodale tekster, men det er ikke så viktig. Poenget er at vi skal formidle din fortelling, til ditt publikum, for å oppnå det du ønsker.

Personlighet gjennom tekst

La oss begynne med det mest grunnleggende, nemlig tekst. På nettsiden eller gjennom nyhetsbrevet forteller du en historie til ditt publikum. Ved å velge ord og vinklinger med omhu påvirker vi leserens oppfattelse av hvem du er.
Ved å lage en plan for hvordan du skal fremstå, kan vi sørge for at virksomhetens personlighet alltid er konsistent, og tråd med merkevaren. Dette kaller man «tone of voice», eller stemmeleie på norsk.
Men tekst kan brukes til mye mer.

Kokk ved siden av tekst produsert av Trippple

Synlighet gjennom tekst

Tekst er en grunnleggende del av faget som kalles søkemotoroptimalisering, eller SEO. Det vil si synlighet i søkemotorer som Google og Bing. Ved å anvende velutprøvde metodikker for utvikling av optimaliserte tekster, kan vi lage innhold som gjør deg synligere i søkemotorene.

På den måten kan vi både formidle det du ønsker til kundene dine, samtidig som vi tiltrekker nye mulige kunder til nettsiden.

Men innhold er veldig mye mer enn bare tekst.

Mange muligheter på mange flater

Sosiale medier er viktige plattformer for mange virksomheter, men selv med pågangsmot og mange gode ideer kan resultatene virke umulige å oppnå. Men frykt ikke, vi hjelper deg her også.

Vi kan blant annet lage:

  • Grafisk innhold til sosiale medier
  • Video og bilde materiell til sosiale medier
  • Produktfotografi i studio
  • UGC Videoer til ads

Blant våre digitale rådgivere finnes det enorm erfaring og kunnskap om hva som fungerer i sosiale medier, så vi kan både lage innholdet for dere, eller bistå gjennom kursing på bruk av Tiktok, Facebook og Instagram.

Gjennom det grafiske utrykket, språkvalg og bildebruk, lager vi innholdet som formidler deg, -til dine.