Karriere

Vi ser etter mennesker som vil være med i et skapende fagmiljø. Du må være selvdrevet og handlingsorientert. Vi trenger ikke sitte sammen hver dag å arbeide, men må regelmessig møtes for å koordinere prosjekter, idémyldre rundt kunder og interne prosjekter eller bare bytte kontor enkelte dager for å bygge et godt arbeidsmiljø.

Vi ser etter rådgivere som er selvstendige og som er ekte håndverkere. Du kan faget ditt og har erfaring med kundeprosjekter. Vi elsker å samarbeide, og det gjør du også. En typisk Trippple-kunde ønsker å kjøpe kompetanse fra en leverandør i stedet for å satellitt-kjøpe tjenester.

Du må gjerne ha et nettverk fra før slik at Trippple-nettverket kan være med på å utvikle dine kunder i nye retninger. Ingen kan alt, men sammen kan vi levere bredere og spissere. Med Trippple i ryggen, vil du kunne frigjøre tid til å bli bedre innen din kjernekompetanse.

Du må ha gode kommunikasjonsevner og gjøre gode sammendrag slik at teamet arbeider godt sammen. Teamet må alltid vite hvor i prosessen du er slik at prosjekter blir transparente og elastiske slik at alle involverte kan planlegge tid og ressurser.  Du elsker forandring og lærevillig til å utvikle deg selv og andre. Deling av kunnskap gir bedre forståelse, og vi mener at team som overordnet forstår hva de andre driver med, vil fungere bedre og være mer effektive.

Vil du bli Trippple-rådgiver?

Skriv oss en e-post og fortell litt om deg selv og din kompetanse. Vi vil gjerne høre litt om dine interesser, både på jobb og fritid, slik at vi kan bli bedre kjent.

Dette søker vi akkurat nå

trippple-bike