Utvikling

Vi jobber med teknologi for å løse problemer og optimalisere arbeidsprosesser. Trippple utvikler resultatorienterte løsninger. Har du behov for skreddersøm eller vil det være ok å tilpasse en hyllevare til ivareta dine behov? Trippple har oversikten på effektive løsninger i en digital verden som stadig er i endring.

Utvikling av nettside

La oss si at du ønsker å utvikle en nettside. Vi kartlegger og forstår dine suksesskriterier slik at du får en bedre løsning for deg og dine kunder. Uansett hva behovet skulle være, begynner vi med å definere de overordnede målene. Det vil si hva nettsiden skal gjøre for bedriften. Dette må samsvare med overordnet strategi.

En nettside kan i prinsippet gjøre hva som helst. Hvilke virkemidler man skal velge, avhenger av strategi, målgruppe og budsjetter. Mulighetene er nesten uendelige, og for mange kan det være krevende å holde oversikten. Trippple kan sette sammen det teamet du har bruk for og lage den løsningen som du er best tjent med.

Vår råd til hvilke tekniske løsninger som faktisk fungerer, og hvilke det lønner seg å bruke tid på. Har du for eksempel tenkt på hvor viktig publiseringsløsninen er?

Etter at nettsiden er lansert skal du også vite at du er i trygge hender. Vi tilbyr serviceavtaler i etterkant hvor vi tar oss av domener, webhotell, databaser og backup; alt det du helst vil slippe å tenke på. I tillegg leverer vi jevnlige rapporter slik at vi vet at nettsiden leverer det den skal. Alt for å gjøre hverdagen din litt enklere og oversiktlig.

trippple_info3-1

Design først

Trippple ønsker å være et firma som utmerker seg og gir noe ekstra til deg som kunde. Vi gir oss ikke før vi leverer noe vi kan være stolte av. Derfor ønsker vi å arbeide med ambisiøse kunder som verdsetter godt håndverk når det gjelder UX-design, grafisk design og utvikling. For oss er uttrykket «The devil is in the details» godt beskrivende om at vi legger mye arbeid i å skape det lille ekstra gjennom hele prosessen, så vel som kundehåndtering.

Gode råd er ikke dyre

Hos Trippple har vi lang erfaring med design og utvikling av digitale løsninger. Vår kunnskap er noe vi gjerne deler med våre kunder slik at vi kan hjelpe din bedrift. Vi tilbyr rådgivning for nettsider, digital markedsføring eller utvikling av nettsider. Vi er opptatt av at du tar kloke beslutninger som gir den beste løsningen på lang sikt.

WordPress er rammeverket

Våre Trippple konsulenter har utviklet nettsider siden internetts spede begynnelse. I 1997 startet det med GIF-orienterte, glorete HTML-basert nettside. Siden den gang har vi tatt utdannelser og ikke minst fått kunnskap og arbeidserfaring.

Vi har arbeidet med WordPress siden 2010 og kjenner i dag denne publiseringsløsningen ut og inn. Rammeverket vi bruker er valgt ut på grunnlag av vår erfaring med webutvikling. Vi har sett hva som fungerer, valgt bort dårlige løsninger og funnet det optimale systemet som dekker omtrent alle behov. Vi har lært av feil og spisset vårt rammeverk til et optimalt system som er tilpasningsdyktig og enkelt å bruke til alle bransjer. Kombinert med vår erfaring innen web design, har vi et verktøy som kan skape unike løsninger som gir bedriften din uante muligheter.

Sidebygger

Vi bruker en sidebygger i WordPress som gjør det mulig å fremheve, tilpasse og vektlegge budskap mot målgruppen på en enkel og effektiv måte. Rammeverket gjør at vi sparer tid og ressurser i utvikling og daglig drift. Vi kan lage kampanjersider basert på den eksisterende nettsiden med egne konverteringsmål og eget innhold. På den måten sikrer vi en suksessfull kampanje.

Rammeverket gir mulighet for å lage maler til alle post-typer i WordPress. Dette betyr at vi kan gjør endringer på en mal, og dette vil gjenspeile seg på alle sider eller artikler som bruker denne malen.

Kort lastetid og ren kode

Nettsider bygget med sidebyggeren vi benytter er blant de raskeste og gir den ryddigste koden man kan få, uten å måtte kode alt selv. Sidebyggeren scorer alltid høyt, om ikke høyest, i tester og er dessuten enormt tidsbesparende når det gjelder bruk. Den er enkel og intuitiv, og sammenlignet med andre den sidebyggere, bruker man kortere tid på å lære vår. Det er en mengde funksjoner og småprogrammer tilgjengelig slik at man kan gjøre omtrent hva som helst, bare med litt tilpasning. Dette gjør sidebyggeren til et fleksibelt, men enkelt verktøy å bygge nettsider med. Og etter over 10 år med utvikling av nettsider i WordPress, så er dette det absolutt beste verktøyet vi har arbeidet med i alle disse årene.

Kunnskap om utvikling

Å utvikler nettsider, apper eller andre digitale løsninger krever at man som utvikler har oversikt over og behersker en mengde kodespråk. Våre utviklere har bred kompetanse og erfaring fra flere systemer. Vi har i tillegg samarbeidspartnere og et nettverk av kodere verden over som kan bistå i større eller mindre grad på prosjekter.

Våre utviklere og konsulenter sitter på en enorm kompetanse og har erfaring med de fleste integrasjoner som man trenger til nettbutikker. Vi kan bygge skreddersydde løsninger koblet opp mot alle betalingsmetoder, frakt- eller regnskapssystemer.

Benytt Trippple til ditt neste digitale prosjekt

Har du en forretningsidé eller et prosjekt du trenger utvikling til? Våre konsulenter har erfaring med startups, idéutvikling samt koding av digitale prosjekter. Vi ser alltid etter spennende prosjekter og vil gjerne høre fra deg som har nettopp dette. Benytt gjerne skjemaet nedenfor og beskriv prosjektet du trenger hjelp til. Vi gleder oss til å høre fra deg!