Prosjekter

Trippple skal levere tekniske løsninger som tåler tidens tann og som gir mennesker og bedrifter i og rundt Trippple muligheter til å vokse og utvikle seg. 

Prosjekter vi er spesielt stolte av

Blå Bolig

Blå Bolig er blant landets fremste leverandører av ferdighus. 40 forhandlere over hele Norge kan levere alt fra byggesett til ferdig «nøkkelen i døra». Vi takker for oppdrag og et godt samarbeid.

Samarbeidspartner: Rank nr. 1

Hovelsrud Gård

Hovelsrud Gård på Helgøya i Mjøsa driver produksjon av økologiske kyllinger. Kylllingen blir foretrukket på gourmetrestauranter verden over, og Hovelsrud er den første kyllingprodusenten i landet som er tildelt Dyrevernmerket. Vi er stolte over å ha utviklet deres nyeste nettside.

Design: Olssøn Barbieri

Aukland Legend

Anders og Jørgen Aukland er blant Norges største navn innen vinteridrett med medaljer i VM og OL. Brødrene har siden 80-tallet – der andre har jaktet tidlig snø – jaktet frostfrie veier og tørr asfalt. Erfaringene deres langs landeveien har resultert i en ny rulleski: Aukland Legend Classic. Trippple er stolt over å ha levert en totalpakken for Aukland Legend.

FFS

FFS er et maritimt transport- og logistikkselskap med base i Farsund. Selskapet eier slepebåter, kranbåter og lektere som de benytter i arbeidet med sleping, transport, berging m.fl. Vi takker for oppdrag og et godt samarbeid.

Samarbeidspartner: Tellus Kommunikasjon

Svindland

Svindland er en prisbelønnet produsent av spekemat fra Sira i Agder. Historien strekker seg over 100 år tilbake og selskapet selger i dag spekemat til storhusholdning, dagligvare og torg & messe. Vi er stolte over å ha utviklet nettbutikk og holder i deres digitale markedsføring.

Samarbeidspartner: BRKLYN

kunder

Atea, Aukland Legend, Blikk Byggvare, Blå Bolig, Bonaventura Scandza, Brklyn, Campus Blå, Coop OBS, FFS, Game of Lister, Glastad, Grand Hotell Flekkefjord, Hansen Renovasjon, Hunsbedt Bil, Lista Bygg, OneCo, Rank nr. 1, Senzie, Svindland, Tess, Tratec, Y Story