Prosjekter

Trippple skal levere tekniske løsninger som tåler tidens tann og som gir mennesker og bedrifter i og rundt Trippple muligheter til å vokse og utvikle seg. 

Prosjekter vi er spesielt stolte av

Blå Bolig

Blå Bolig er blant landets fremste leverandører av ferdighus. 40 forhandlere over hele Norge kan levere alt fra byggesett til ferdig «nøkkelen i døra». Vi takker for oppdrag og et godt samarbeid.

Samarbeidspartner: Rank nr. 1

Hovelsrud Gård

Hovelsrud Gård på Helgøya i Mjøsa driver produksjon av økologiske kyllinger. Kylllingen blir foretrukket på gourmetrestauranter verden over, og Hovelsrud er den første kyllingprodusenten i landet som er tildelt Dyrevernmerket. Vi er stolte over å ha utviklet deres nyeste nettside.

Design: Olssøn Barbieri

EcoFishCircle

EcoFishCircle har utviklet en ny teknologi med moderne løsninger som skaper fremtidens bærekraftige lakseoppdrett. Vi har designet ny logo, profil og nettside for selskapet samt søkemotoroptimaliserte tekster.

Grand Hotell Flekkefjord

Grand Hotell er en unik perle i klassisk sveitserstil med åttekantede tårn som ligger i Hollenderbyen i gamle Flekkefjord. Vi har fremhevet tradisjoner og interiør i designet på nettside slik at man skal kjenne seg igjen når man besøker hotellet. Takk for et grand opplevelse!

Samarbeidspartner: BRKLYN

Portal Listerregionen

Listersamarbeidet, i samarbeid med Trippple, har lansert en banebrytende nettside som gir et omfattende overblikk over Listerregionen, og som tilbyr en automatisert tilknytning til ledige stillinger, boliger til salgs og fritidsaktiviteter. Denne revolusjonerende plattformen, som kombinerer BO, JOBBE og LEVE, har som mål å gjøre det enkelt for folk å flytte til og trives i denne vakre regionen.

Apeks / Y Story

I en verden der gaming er en av de største underholdningsindustriene, har trakassering blitt en av de mest alvorlige utfordringene den står overfor.

Samarbeidspartner: Y Story

Varbak Vju

Varbak Vju er 29 luksuriøse leiligheter på det som kanskje er Farsunds beste utsiktspunkt. Vi har designet logo og utviklet nettside for boligprosjektet.

Samarbeidspartner: Tellus Kommunikasjon

SOWE Energy

Våren 2022 annonserte Norges regjering stor satsing på havvindprosjekter i Nordsjøen. SOWE står for southwest og er området sørvest i Norge som er nærmest Nordsjøen. Prosjektteamet har utviklet konsept for navn, profil og nettside.

Samarbeid: Wingboot, Tellus Kommunikasjon og BRKLYN

FFS

FFS er et maritimt transport- og logistikkselskap med base i Farsund. Selskapet eier slepebåter, kranbåter og lektere som de benytter i arbeidet med sleping, transport, berging m.fl. Vi takker for oppdrag og et godt samarbeid.

Samarbeidspartner: Tellus Kommunikasjon

Svindland

Svindland er en prisbelønnet produsent av spekemat fra Sira i Agder. Historien strekker seg over 100 år tilbake og selskapet selger i dag spekemat til storhusholdning, dagligvare og torg & messe. Vi er stolte over å ha utviklet nettbutikk og holder i deres digitale markedsføring.

Samarbeidspartner: BRKLYN

Aukland Legend

Anders og Jørgen Aukland er blant Norges største navn innen vinteridrett med medaljer i VM og OL. Brødrene har siden 80-tallet – der andre har jaktet tidlig snø – jaktet frostfrie veier og tørr asfalt. Erfaringene deres langs landeveien har resultert i en ny rulleski: Aukland Legend Classic. Trippple er stolt over å ha levert en totalpakke for Aukland Legend.

kunder

Amon, Atea, Aukland Legend, Blikk Byggvare, Blå Bolig, Bonaventura Scandza, Brklyn, Campus Blå, Coop OBS, EcoFishCircle, Egdastrek, Farmar, Game of Lister,  Gas 2 Feed, Grand Hotell Flekkefjord, Hansen Renovasjon, Hovelsrud Gård, HRC Europe, Hunsbedt Bil, Lista Bygg, OneCo, Rank nr. 1, Pluss 2 Interiør, Senzie, SOWE, Surface Dynamics, Svindland, Tess, Tratec, Varbak Vju, Y Story