listerregionen

Portal Listerregionen

2023

Listersamarbeidet, i samarbeid med Trippple, har lansert en banebrytende nettside som gir et omfattende overblikk over Listerregionen, og som tilbyr en automatisert tilknytning til ledige stillinger, boliger til salgs og fritidsaktiviteter. Denne revolusjonerende plattformen, som kombinerer BO, JOBBE og LEVE, har som mål å gjøre det enkelt for folk å flytte til og trives i denne vakre regionen.

Formålet med Nettsiden

Nettsiden har som hovedmål å fremme Listerregionen som et attraktivt sted å bo og jobbe. Ved å samle all nødvendig informasjon om regionen på ett sted og tilby automatisk oppdatering av ledige stillinger og boliger, hjelper Trippple folk med å utforske mulighetene i området. Dette er ikke bare en nettside, det er en portal til en ny livsstil.

Tjenester og Funksjoner

Trippple-nettsiden gir en omfattende oversikt over Listerregionen. Her kan du finne informasjon om lokale arrangementer, fritidsaktiviteter, skjønnheten i området, og mye mer. Den mest imponerende funksjonen er imidlertid integrasjonen med Finn og NAV. Med denne integrasjonen kan besøkende enkelt finne ledige stillinger og boliger som passer deres behov.

Prosjektmål og Suksesshistorie

Prosjektmålet var å løse rekrutteringsutfordringene i Listerregionen. Ved å tilrettelegge for en jevn strøm av relevant informasjon om jobber og boliger, har Trippple-nettsiden allerede vist seg å være en suksess. Den har økt interessen for regionen, og flere har allerede flyttet hit takket være den enkle tilgangen til viktig informasjon.

Design og Teknisk Implementering

Nettsiden er utviklet i tråd med Listersamarbeidets brandingguide, og den bruker logo, farger og fonter som er velkjent for lokalbefolkningen. Den er også fullt responsiv, slik at den fungerer like godt på mobil som på større skjermer. Med en «content first» tilnærming og bruk av moderne webteknologier, er nettsiden optimalisert for søkemotorer, noe som øker synligheten på nettet.

Sosiale Medier Integrasjon

Trippple-nettsiden er koblet til ulike sosiale medieplattformer, inkludert LinkedIn, Facebook, TikTok, og Instagram. Dette gjør det mulig å dele relevant innhold og oppdateringer, og gir en bredere rekkevidde for informasjonen som deles.

Finn-integrasjon

En av høydepunktene er integrasjonen med Finn.no, som viser ledige jobber og boliger direkte på nettsiden. Dette gir besøkende en sømløs opplevelse og tilgang til oppdatert informasjon om tilgjengelige ressurser i regionen.

GDPR-samsvar og Personvern

Trippple-nettsiden er utviklet med tanke på GDPR-samsvar og personvern. Den inneholder en løsning for samtykke for informasjonskapsler og en informasjonsside om personvern. Dette sikrer at besøkendes persondata blir behandlet i samsvar med loven.

Hosting og Vedlikehold

Nettsiden er vert på en dedikert server i Amazon’s serverpark i Stockholm for optimal ytelse og databeskyttelse. Med daglig backup, SSL-sertifikater og en oppetid på 99,9%, er sikkerheten og påliteligheten ivaretatt.

Markedsføring og SEO

Trippple-nettsiden har et markedsføringsbudsjett for å øke synligheten og effekten. I tillegg er SEO en viktig del av strategien, med søkeordsanalyse og optimalisering for bedre rangering i søkemotorer.

Trippple-nettsiden har allerede blitt et viktig verktøy for å promotere Listerregionen og hjelpe folk med å finne sin plass i dette vakre hjørnet av verden. Med en kombinasjon av funksjonalitet, design, og dedikert vedlikehold, ser det ut til at dette prosjektet vil fortsette å blomstre og tiltrekke seg nye innbyggere og talenter til regionen.