Om Trippple

Trippple er et flerfaglig byrå drevet av kreative mennesker med lidenskap for design og digitale løsninger. Våre tre kjerneområder er design, utvikling og rådgivning. Vi har base på Sørlandet, nærmere bestemt Farsund.

Trippple skiller seg ut fra mengden. Vi arbeider med ambisiøse kunder som etterspør godt håndverk og fremtidsrettede løsninger. Våre avtrykk skal tåle tidens tann og våre ideer skal ikke stå tilbake for noe.

Nettsider er vårt hovedprodukt. Vi kombinerer analyse, design og kode slik at vi leverer en fullstendig løsning på grunnlag av strategiske valg for din bedrift. Vi er opptatt av målbare resultater og jobber tett med kundene våre for å oppnå et resultat som de kan nyte godt av i fremtiden.

Trippple ble dannet av digital rådgiver Martin Morfjord og de digitale designerne Laura Andresen og Roger Henriksen. Alle har lang erfaring fra arbeid med en store merkevarer, både nasjonalt og internasjonalt. I tillegg har vi konsulenter som vi kan trekke inn i ulike prosjekter for å skape team som kan løse stooore oppgaver.

Trippple   teamet

Martin Morfjord / Trippple AS
Digital rådgiver / Partner

Martin Morfjord

Martin har bred erfaring som gründer og konseptutvikler. Han har i en årrekke jobbet med interaksjonslæring og vet hvordan design og læring går hånd i hånd. Som en optimal rådgiver behersker han prosjektstyring, utvikling, design og teknologi. Med andre ord: Martin er kunnskapsrik og kjenner løsninger hvermannsen ikke gjør.

Laura Andresen / Trippple AS
Digital designer / partner

Laura la Cour Andresen

Lidenskapelig opptatt av velfungerende design og innovative digitale løsninger. Laura har planlagt og designet en rekke nettbutikker og har derfor godt innblikk i hva som fungerer om du skal selge på nett. Kodeferdigheter gjør henne til en effektiv og presis digital designer med god forståelse for prosessen fra idé til ferdig produkt.

Roger Henriksen / Trippple AS
Digital designer / partner

Roger Henriksen

Roger er en svært erfaren designer både for print og digitalt. Kodeferdigheter kombinert med erfaring fra mange ulike bransjer, gjør det ham i stand til å designe og rådgi for de aller fleste flater. Som webdesigner søker han innovative og funksjonelle løsninger som er best for kunden.

Tone Larsen / Trippple AS
Digital rådgiver / Markedsføring

Tone Larsen

Tone hjelper kunder med å lage en helhetlig strategisk plan på digital markedsføring og bruker flere ulike kanaler for å nå ut med budskapet. Hun kan mye om det meste innen digital markedsføring, men spesialiserer seg på annonsering på sosiale medier. Hun er kvalitetsbevisst på det hun leverer og jobber tett med kundene for å oppnå et resultat som skaper økt synlighet og verdi.

Ann Kristin Bjørnestad / Trippple AS
Grafisk designer

Ann Kristin Bjørnestad

Ann Kristin har jobbet i mediebransjen i 15 år og har lang erfaring med grafisk produksjon. Hun har jobbet som grafisk leder og har hatt ansvar for det digitale uttrykk og utvikling.

Øyvind Råmunddal / Trippple
Digital designer / Rådgiver

Øyvind Råmunddal

Øyvind har jobbet i bransjen i 12 år. Han er opptatt av å designe helhetlige løsninger som løser brukeroppgaver på best mulig måte, og som samtidig underbygger merkevaren.

Rådgiver

Per-Kaare Holdal

Per-Kaare har lang erfaring fra offentlig forvaltning, både som administrativ leder og som IKT-sjef. Han har solid erfaring fra databransjen og startet karrieren som programmerer allerede i 1982 og ble datasjef i 1991. Han har de senere år vært leder for fellesavdelingen i Evenes kommune.

En styrke som Per-Kaare har er å effektivisere arbeidsprosesser ved hjelp av dataløsninger. Han har de senere år hatt fokus på digitale tjenester på web for å gjøre offentlige tjenester enklere og tilgjengelig for innbyggerne.

Har du et prosjekt du trenger hjelp til?

trippple-forretningsmodell

Forretningsidé

Trippple er et tverrfaglig byrå drevet av selvstendige konsulenter under samme merkevare. Vi leverer tjenester innen design, utvikling og rådgivning til ambisiøse kunder som etterspør fremtidsrettede løsninger.

Vår kjernekompetanse ligger i krysningspunktene mellom design, utvikling og rådgivning. Sammen med våre konsulenter og samarbeidspartnere strekker vi oss ut i flere retninger.

 

trippple-worldmap2

Vår visjon er å skape arbeidsplasser gjennom bruk av teknologi der lokale ideer gir globale muligheter.

Vil du arbeide med oss?