trippple_bg5-1

Trippple søker WordPress-utviklere

Trippple ser etter webutviklere som elsker faget, vil jobbe i team og som ønsker å utvikle seg selv – flere prosjekter venter allerede! Trippple er et solid nettverk av selvstendige konsulenter. Det er ingen ansatte hos oss, kun konsulenter. Denne modellen er perfekt for deg som er selvstendig fra før, eller har lyst å bli det. Bli konsulent i Trippple.

Postet i

Hva er drømmejobben egentlig? Hva om du kunne være med å påvirke den?

Trippple er et tverrfaglig byrå drevet av selvstendige konsulenter under samme merkevare, og vi trenger wordpress utviklere. Vi leverer tjenester innen design, utvikling og rådgivning til ambisiøse kunder som etterspør fremtidsrettede løsninger. Vår kjernekompetanse ligger i krysningspunktene mellom design, utvikling og rådgivning. Trippple er basert på konsulentmodellen, og er et solid nettverk av selvstendige konsulenter. Det er ingen ansatte hos oss, kun konsulenter. Denne modellen er perfekt for deg som er selvstendig fra før, eller har lyst å bli det. Du må gjerne ha din egen kundebase fra før, og beholde den videre. Trippple-nettverket kan være med på å utvikle dine kunder i nye retninger om du ønsker det. Ingen kan alt, men sammen kan vi levere bredere og spissere. Med Trippple i ryggen, vil du kunne frigjøre tid til å bli bedre innen din kjernekompetanse.

Hos oss får du

 • Bestemme timesatsen din selv
 • Et engasjert team av konsulenter å samarbeide med, å lære fra og lære til – for øyeblikket 6 personer
 • Stor mulighet til å påvirke din egen arbeidsdag. En god balanse mellom jobb og privatliv
 • Tid og budsjett til faglig påfyll
 • Jobbe fra der du vil. Vi jobber mye sammen på nett. Vi har hovedkontor på brygga i Farsund, og du er også velkommen hit om det er det du ønsker
 • Mulighet til å jobbe med din kjernekompetanse – fordi andre kan frigjøre tid til det du ikke er så god til eller har lyst til (PS: Det er samme grunn til at vi vil ha deg i vårt team)
 • Flere kunder. Det gir større trygghet å ha flere bein å stå på. Flere av våre konsulenter har derfor egne kunder med inn i Trippple. Noen kunder jobber du sikkert videre med alene, mens noen kanskje har behov for kompetanse noen av våre Trippple konsulenter innehar. På den måten blir vi bedre sammen. Det som uansett er sikkert er at hos Trippple får du flere kunder.
 • Sosiale samlinger utover jobbhverdagen. Vi har til nå vært hindret av korona, men dette står høyt på dagsorden. Vårt kontorfellesskap har nære relasjoner til andre fagmiljøer i Flekkefjord, Kvinesdal og Mandal.

Ressurser for WordPress utviklere

 • Du vil få tilgang til våre salgsressurser, programmeringsverktøy, lisenser og cloud
 • Egen Trippple e-post, og du blir frontet på trippple.no/om-oss sammen med oss andre konsulenter
 • Du vil få tilgang til vårt interne ERP-system med prosjektstyring, timeregistrering, CMS, Supportdesk, m.m. 

Hvem er vi på jakt etter?

Du kan faget ditt. Vi ser etter deg som er selvstendig og har minst 2–3 års erfaring med kundeprosjekter. Vi elsker å samarbeide, og det gjør du også. Du må være selvdrevet og løsningsorientert. 

Du må ha gode kommunikasjonsevner og gjøre gode sammendrag slik at teamet arbeider godt sammen. Teamet må alltid vite hvor i prosessen du er slik at prosjekter blir transparente og elastiske slik at alle involverte kan planlegge tid og ressurser. Du elsker forandring og er lærevillig til å utvikle deg selv og andre. Deling av kunnskap gir bedre forståelse, og vi mener at team som overordnet forstår hva de andre driver med, vil fungere bedre og være mer effektive.

Fagområder

Vi arbeider for det meste i WordPress og trenger deg som kan mye om nettbutikker, integrasjoner og gjerne lage god skreddersøm til spesielle prosjekter. Trippple har egne prosjekter som du vil bli en del av. Du kan godt ha flere kunnskapsområder som utvider vår horisont. Vi er opptatt av å utvikle teamet og vil at Trippple skal være en plass for ambisiøse mennesker. 

Din kunnskap

 • WordPress Source Code: HTML, CSS, PHP og JavaScript er du vant til å kode i
 • God kjennskap til WordPress-logikken for post types, taxonomies, widgets, plugins og themes
 • Du har god kjennskap til Bitbucket og Github og jobber i terminalen (bonus om du også bruker Bedrock og Composer)
 • Vant med å jobbe i staging environment både remote og lokalt

Nettverk

Du må gjerne ha et nettverk fra før slik at Trippple-nettverket kan være med på å utvikle dine kunder i nye retninger. Ingen kan alt, men sammen kan vi levere bredere og spissere – og forhåpentligvis hanke inn store fisker. Når vi får nye oppdrag danner vi team med konsulenter som har kapasitet og kompetanse til å delta i prosjektet.

Kontor i Farsund

Trippple holder til i Farsund, nesten på sydspissen i Norge, men har konsulenter fra flere steder. Vi trenger ikke sitte sammen hver dag å arbeide, men må regelmessig møtes for å koordinere prosjekter, idémyldre rundt kunder og interne prosjekter eller bare bytte kontor enkelte dager for å bygge et godt arbeidsmiljø. Du trenger ikke å være villig til å flytte sørover, men kanskje har du familierelasjoner på Sørlandet – og dette er det du trenger for å ta steget hjem. Med kontorer på bryggekanten i Farsund vil vi påstå at man ikke kommer nærmere en storslått Sørlandsnatur. Selv liker vi å si at “vi bor på hytta hele året”. 

Kanskje dette er noe for deg også? Vi er uansett interessert i å bli kjent med deg! Det begynner med en uforpliktende samtale 😊

Kontakt oss på [email protected]