Design

God rådgivning krever erfaring, og det har vi. Trippple kan gi gode råd til alle som søker innovative digitale løsninger. Vi har lang erfaring med å planlegge, designe og utvikle digitale prosjekter. Våre råd er nyttig til utvikling av nettsider, nettbutikker, apper og gjennomføring av større digitale prosjekter.

Rådgivning for å oppnå resultater

Vi er ekstremt opptatt av kundene våre og at de oppnår resultater. Vi ønsker å gi råd som kan være nyttige og som skal gi resultater. Så hvordan kan vi gi gode råd?

Trippple består av dyktige konsulenter som til sammen behersker et veldig bredt fagområde. Vi arbeider godt sammen og danner det teamet du har behov for i hvert prosjekt. Dette betyr i praksis at vi vil kunne gi deg gode råd og veiledning i prosesser som du trenger hjelp gjennom - alt samlet på ett sted.

Vår rådgivning omfatter blant annet:

God rådgivning du kan stole på

La oss si at du ønsker å utvikle en nettbutikk, hvilket er tilfelle hos stadig flere av våre kunder. Vi vet hva som skal til for å selge på nett, hvilke virkemidler som gir salg og hvordan man måler dette. Vi har oversikt over integrasjonsmuligheter du kan benytte og hvilke alternativer man har.

I en prosess vil vi først kartlegge din virksomhet og på bakgrunn av dette gi råd omkring strategi. Vår rådgivning omfatter også hvordan nettsiden kan få gode brukeropplevelser gjennom design som konverterer og hvordan man får mest ut av nettside som kanal. Teamet vårt har bred design- og markedsføringsbakgrunn. Vi har etablert selskaper, jobbet med rådgiving innen IT-bransjen, læringssystemer, drevet nettbutikk og jobbet tett med andre startups. Vi har lært oss hva som fungerer. Dette er verdifull kunnskap vi gir videre til våre kunder.

Kontakt oss om du trenger rådgivning

Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg tar vi gjerne en kopp kaffe og en prat. Ring oss eller bruk skjemaet for å beskrive prosjektet. Alt vi mottar av informasjon forblir konfidensielt.