WordPress

Trippple’s egenutviklede plugins for WordPress, gir deg effektiv og smidig drift av dine nettsteder.

I Trippple sørger vi for at nettstedene dine gjør det de skal. Gjennom design, markedsføring og effektiv drift av nettsider, skaper vi kundekontakt og bidrar til at du når dine mål. Et viktig verktøy til denne prosessen er våre egenutviklede plugins som forbedrer brukeropplevelse, kundekontakt og administrasjon av innhold.

WooCommerce Made Easy: Forbedret e-handel med stilig design

WooCommerce er en av de mest brukte e-handelsplattformene i verden, og Trippple.no har gjort det enklere å bruke. Vi har kalt løsningen vår: WooCommerce Made Easy. Dette pluginet er et theme som enkelt integreres med WooCommerce, og gir deg muligheten til å opprette stilige nettbutikker med høy funksjonalitet. En av de store suksessene er det innebygde Algolia-søket, som forbedrer søkeopplevelsen på produkter. Dette bidrar til å gjøre WooCommerce til en mer brukervennlig e-handelsopplevelse for dine kunder.

MyNewsDesk Posttype Viewer: Del dine nyheter med stil

MyNewsDesk PostType Viewer gjør det enkelt for din bedrift å håndtere pressemeldinger og nyheter. Med denne WordPress-pluginen kan du automatisk importere, organisere og vise innhold fra MyNewsDesk direkte på din egen nettside. Alle nyheter blir opprettet som en egen posttype, noe som gjør det mulig å bruke sidebyggere som Beaver Builder eller Elementor Pro for å tilpasse hvordan nyhetene vises. Bilder, tags og kategorier blir også automatisk importert.

Finn RealEstate: Automatisk publisering av boligannonser

For eiendomsmeglere og andre som ønsker å publisere boligannonser på nettet, er Finn RealEstate-pluginet en gamechanger. Dette praktiske verktøyet lar deg automatisk publisere boliger fra Finn.no til din nettside. Denne sømløse integrasjonen sparer tid og energi, og eliminerer behovet for å duplisere informasjonen manuelt. Pluginet gir også muligheten til å tilpasse visningen av boligdataen, slik at de passer harmonisk med resten av nettstedets design.

Add Diller Loyalty to the Vipps Checkout: Optimaliser nettbutikkopplevelsen

For e-handelsbedrifter som ønsker å dra nytte av både Diller Loyalty og Vipps Checkout, har Trippple.no utviklet Add Diller Loyalty to the Vipps Checkout-pluginet. Dette innovative verktøyet gjør at man kan beholde den høye brukervennligheten til Vipps, samtidig som man skaper leads gjennom Dillers løsning. Samhandlingen mellom systemene vil normalt gi vesentlig økning i lojalitet og konverteringer.

Kontakt oss om du trenger rådgivning

Hvis du vil vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg tar vi gjerne en kopp kaffe og en prat. Ring oss eller bruk skjemaet for å beskrive prosjektet. Alt vi mottar av informasjon forblir konfidensielt.