Trippple - Lokal netthandel

Trippple rekker ut en hånd og ønsker å hjelpe lokalhandelen

Vi i Trippple har lenge gått med idéen om et varehus for lokal netthandel hvor hver enkelt butikk enkelt og billig kan ha sin egen nettbutikk og samtidig benytte seg av lokal synergi gjennom en felles handlekurv og distribusjonssystem. Det som har holdt oss tilbake har vært midler til å sette i gang. Men pga. koronasituasjonen vi er i nå, må dette fremst i arbeidskøen slik at vi får de lokale butikkene på nettet og sikrer at lokale arbeidsplasser ikke går tapt. Tiden er inne for å stå sammen – det har aldri vært viktigere!

Postet i

Trippple ser etter lokale butikker i Lister-regionen som ønsker å satse på nettbutikk. Er det deg?

For å forstå hva dette vil innebære har vi satt opp en liste med forventninger.

Hva kan du forvente som lokal butikkeier?

 • Dere får en egen nettbutikk
 • Vi hjelper dere med å få lagt produktene i nettbutikken
 • Du kan få hjelp til å skrive tekster til nettside og få et fint design
 • Vi hjelper med å kjøre onlineannonser på Facebook, Instagram, Google Ads etc.
 • Vi gir råd og veiledning på hvordan dere best mulig skal skape salg

Hva forventer vi av deg?

 • Du må være klar for å lære nye ting og villig til en omstilling
 • Et månedlig abonnement pr. butikk/nettbutikk som inkl. hosting og vedlikehold av programvare
 • Annonsekostnader kommer i tillegg
 • Opplæring i løsningen skjer online (mulighet for vanlige møter etter koronatiltak)
 • Du må levere tekster, bilder og evt. video til løsningen relativt raskt. Det er viktig at du innehar rettigheter til å bruke dette materialet
 • Etter opplæringsperioden forventer vi at du selv skal være i stand til å betjene løsningen for å oppdatere og legge inn nye produkter. Dersom du ønsker at vi hjelper deg med dette så finner vi en løsning for det også

Med vår kompetanse og erfaring med utvikling og drift av nettbutikker så vil dere få råd og veiledning for å lykkes med nettbutikk. Vi skal være tett på brukerne av netthandelsportalen, og vi vil tilrettelegge for et nært samarbeid slik at dere som kunder vil få mer og bedre service enn det dere hadde fått via en ferdigløsning. Vårt mål er at lokal handel skal blomstre slik at man kan bruke nettbutikken som et godt økonomisk supplement til den fysiske butikken. Vi er overbevist om at digitalt skifte er nødvendig for å redde mange av de lokale butikkene, og vår lokale netthandel vil hjelpe dere til å selge mer.

Les mer om SHOPIN her

Er du investor?

Trippple ønsker å gå inn med tid og ressurser i å utvikle en slik løsning. Vi håper på å få investorer til å finansiere timene vi bruker på å bygge løsningen og være de som om noen år med stolthet kan si at «vi reddet lokalhandelen». Er du investor og brenner for at lokalhandelen skal lykkes, ønsker vi gjerne at du tar kontakt her.

Meld din interesse hvis du ønsker å vite mer